Urnen online bestellen

Urnen online bestellen doe je eenvoudig en snel in onze urnenwinkel op Goedkopeurnkopen.nl. Onze urnen online bestellen doe je voor een fractie van de prijs waarvoor je ze bij Dela, Monuta en Yarden kunt bestellen! Wij bieden hoge kortingen aan omdat wij vinden dat een crematieplechtigheid al duur genoeg is. De kosten lopen op tot in de duizenden euro’s en daar maken uitvaartondernemingen gretig gebruik van. Veel mensen kijken dan ineens niet meer op € 100,- meer of minder, terwijl ze voor € 1,00 of € 2,00 naar een andere supermarkt rijden om een aanbieding te scoren. € 100,00 besparen in 5 minuten is toch snel verdiend.

Wij hebben verschillende leveranciers vergeleken en bieden alleen urnen online bestellen aan van de hoogste kwaliteit. Al onze urnen zijn met de hand bewerkt en dus echte kunstwerken. De meeste verkochte urnen online bestellen zijn onze vlinder urnen. Bij de vlinder urnen zie je aan de buitenkant niet dat het om een urn gaat. Het lijkt net een kunstwerk. Vlinders staan tevens symbool voor de ziel van de overledene.

Onze urnen online bestellen collectie bestaat uit normale urnen en mini urnen. In de normale urnen kan de gehele hoeveelheid as in worden bewaard. In de mini urnen kan een geringe hoeveelheid as in worden bewaard. Deze mini urnen worden vaak gekocht door gezinnen met veel kinderen waarvan een van de ouders is overleden. Ieder kind wil dan graag een gedeelte van de as van hem of haar ouders bewaren als herinnering.

Wij leveren al onze urnen online bestellen uit onze eigen voorraad, als u vandaag voor 22:00 uur besteld wordt uw bestelling de volgende dag al verzonden.

Wij bieden u de laagste prijs garantie! Mocht u bij Dela, Monuta of Yarden toch eenzelfde urn goedkoper tegenkomen dan betalen wij u het verschil terug.

Alle urnen online bestellen worden door ons gratis verzonden in een stevige kartonnen doos. Hierdoor kunnen ze niet beschadigen tijden het transport geschiedt door PostNL.

[button size=”small” style=”primary” text=”Direct onze normale urnen bekijken >” link=”https://www.goedkopeurnkopen.nl/product-categorie/messing-urnen-goedkoop/” target=””]